Gossip Girl (2007)

Status serial : Încheiat
Sezoane : 6, Episoade : 121
Data apariţiei: 19-09-2007
Gen serial: Drama ,  Mystery
Rating: 8.251 / 10 , 2001 voturi
Durata: 42 min
Televiziune: The CW

Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage și Josh Schwartz – producători și scenariști a mai multe seriale de succes – surprinde viața unor tineri nu doar foarte frumoși, ci și putred de bogați, din Upper East Side, New York, unde cei bogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice, si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea. Blair Waldorf impreuna cu prietenele ei Kati Farkas si Isabel Coates, frecventeaza liceul si petrecerile pretentioase, alaturi de parintii lor bogati. Blair este invidiata de adversarele sale, pentru ca se presupune ca ea are o viata perfecta, nu doar pentru ca are un prieten frumos, Nate Archibald, ci pentru ca planuieste sa urmeze facultatea sa de vis, Yale.

Bazat pe populara serie de cărți cu același nume, serialul ne oferă priveliștea din lumea adolescenților privilegiați de la privatul liceu de elită, Constance. Povestea este scrisă de Josh Schwartz și de Stephanie Savage, și regizată de Mark Piznarski care a mai lucrat la seriale precum Everwood (O nouă viață) și Veronica Mars.

Bine ai venit în Upper East Side, New York, unde cei bogați încearcă să facă față relațiilor amoroase, mereu dramatice și totodată trebuie să facă cea mai bună alegere în ceea ce privește viitorul lor – facultatea. Mereu prezentă la evenimente mondene și având note mari, Blair Waldorf (Leighton Meester) doar are impresia că duce o viață perfectă. Deși are un iubit frumos, Nate Archibald (Chace Crawford), și plănuiește să urmeze facultatea pe care a facut-o și tatăl ei, Yale, „viața ei perfectă” este întreruptă de fosta cea mai bună prietenă, Serena van der Woodsen (Blake Lively), care se întoarce în oraș, după ce lipsise un an, fără a spune nimic nimănui. Serena reintră în viața sa și totodată în grațiile lui Nate, care o iubește și este motivul pentru care aceasta plecase. Când totul începe să se destrame, Queen Bee (regina Blair) realizează că viața sa nu era tocmai perfectă și se consolează în brațele lui Chuck Bass (Ed Westwick), prietenul lui Nate, băiatul cel rău, dar fermecător al Upper East Side-ului. Serialul urmărește și câțiva intruși, care devin parte din Manhattan: Dan Humphrey (Penn Badgley) – prietenul lui Nate și iubitul Serenei; Vanessa Abrams (Jessica Szohr) – cea mai bună prietenă a lui Dan și fosta lui iubită; și Jenny (Taylor Momsen) – sora lui Dan, timidă la început, apoi ambițioasă.

Gossip Girl (2007) - serial online subtitrat in limba romana si calitate HD.
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.7 out of 5 with 4591 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*