Hulk (2003)

Genul Filmului: Acţiune Aventura SF
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

Cum ar fi sa ai intotdeauna pe cineva care sa te pazeasca in permanenta?
Sa te apere de oamenii pusi pe cearta, de soferii furiosi sau de talhari? Cum ar fi ca in momentele de furie si violenta sa apara cineva – un etern razbunator, manios si extrem de puternic – care sa echilibreze balanta, sa indrepte raul. Fara remuscari. Fara urmari. Fara memorie.

Cum ar fi ca acel cineva … sa fii chiar tu?
Dupa mai bine de 4 decenii, una din cele mai apreciate reviste de benzi desenate ale Marvel Comics este ecranizata, continuand seria eroilor din benzi desenate ajunsi pe ecrane: Blade, X-Men, Spider-Man, Daredevil. Este acum randul uriasului Hulk.

Omul de stiinta Bruce Banner (Eric Bana) are probleme legate de stapanirea nervilor. Viata linistita, pe care o are ca cercetator lucrand cu tehnologia de varf din domeniul geneticii, ascunde un trecut dureros aproape uitat.
Betty Ross (Jennifer Connelly), fosta sa prietena, lucreaza in acelasi domeniu. Satula de felul in are Bruce isi ascunde sentimentele, ea prefera sa ramana o simpla observatoare a vietii linistite pe care acesta o duce.

Aceasta este postura in care se afla Betty in timpul unui experiment foarte important. O neglijenta minora duce la o situatie exploziva si Bruce ia o decizie intr-o fractiune de secunda; impulsul sau eroic salveaza o viata si il lasa aparent nevatamat desi corpul sau a absorbit o doza de radiatii gamma care in mod normal este fatala.

Totusi, ceva se intampla. Efectele incep sa se simta dimineata urmatoare. Pierderi temporare de memorie. Radiatii neasteptate provenite de la experimentul ratat. Banner incep sa simta in interiorul sau o prezenta straina si in acelasi timp familiara, periculoasa si totusi foarte incitanta.

Intre timp, o creatura uriasa, extrem de puternica, isi continua aparitiile sporadice, provocand mari distrugeri. Armata intra in actiune, fiind condusa de tatal lui Betty, generalul Ross (Sam Elliott), ajutat de rivalul lui Banner, Glenn Talbot (Josh Lucas). In joc intra atat legaturile de familie cat si razbunarile personale, amplificandu-se astfel pericolul.

Betty Ross are o teorie diferita, fiind convinsa ca figura ca din umbra a tatalui lui Bruce (Nick Nolte) are o legatura cu tot ce se intampla. Ea poate fi singura care intelege legatura dintre omul de stiinta si Hulk dar eforturile ei de a opri amenintarea armatei, care incearca cu orice pret sa captureze monstrul, ar putea veni prea tarziu pentru a salva si omul si creatura.

Pentru milioane de fani din lumea intreaga, Hulk este si un supererou si un monstru, o dorinta pe care ti-o doresti implinita, dar si un cosmar.
Acum, dupa mai bine de 30 de ani de cand serialul „Incredibilul Hulk” a rulat pe micile ecrane, eroul-monstru verde se intoarce pentru o aventura pe marile ecrane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*