The Spiderwick Chronicles (2008)

Genul Filmului: Aventura Familie Fantastic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

Cărțile din mult îndrăgita serie The Spiderwick Chronicles, sunt adaptate pentru ecran într-o fantezie care-ți dezvăluie lumea ascunsă din jurul tău. Totul începe când familia Grace, formată din gemenii Jared și Simon, sora Mallory și mama lor părăsesc New York-ul, în urma divorțului, și se mută în vechea casă a unchiului lor, Arthur Spiderwick. „The Spiderwick Chronicles” este o fantezie plină de aventuri, populată cu creaturi dintr-o lume nevăzută.

Când copiii Grace stau față în față cu aceste creaturi, până și conflictele de familie se aplanează ca prin minune. Povesta gravitează în jurul copiilor Grace, formată din cei doi gemeni, interpretați de Freddie Highmore, și sora lor mai mare Mallory (Sarah Bolger), și a mamei lor, recent divorțată (Mary- Louise Parker). Familia se mută în casă unchiului Arthur Spiderwick (David Strathairn) și a mătușii Lucinda (Joan Plowright).

Filmul este regizat de Mark Waters și beneficiază de interpretarea actorilor Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Joan Plowright, David Strathairn și vocile lui Seth Rogen și Martin Short. Scenariul este semnat de Karey Kirkpatrick, David Berenbaum și John Sayles, după cărțile lui Tony DiTerlizzi și Holly Black. Filmul este produs de Mark Canton, Larry Franco, Ellen Goldsmith-Vein și Karey Kirkpatrick. Operator este Caleb Deschanel, ASC, scenograf James Bissel, iar costumele sunt semnate de Joanna Johnston. Efectele speciale sunt produse de Industrial Light & Magic, iar efectele vizuale poartă marca Tippett Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*