The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

Genul Filmului: Aventura Familie Fantastic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

Și apoi a văzut că în fața ei era o lumină. Nu la numai câțiva centimetri, acolo unde ar fi trebuit să fie peretele din spate al șifonierului, ci la mare distanță… Și-a dat seama că stătea în mijlocul unei păduri, pe timp de noapte. Sub picioarele ei era zăpadă, iar prin aer pluteau fulgi de zăpadă…
C.S. Lewis, Leul, Vrăjitoarea și Dulapul

Una dintre cele mai îndrăgite aventuri fantastice ale secolului XX, o poveste fără vârstă, izvorâtă din imaginație pură, prinde în sfârșit viață în această adaptare uluitor de realistă, incredibil de autentică, a capodoperei lui C.S. Lewis. Producția a durat câțiva ani, fiind o premieră absolută în materie de adaptare pentru marele ecran a acestei povești clasice pline de forță, care s-a vândut în peste 100 milioane exemplare în întreaga lume.

În CRONICILE DIN NARNIA: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul, 4 mici aventurieri care se joaca „de-a v-ați ascunselea” în casa de la țara a unui bătrân profesor dau peste un șifonier fermecat, care îi va purta în locuri la care nu au visat niciodată. Intrând pe ușa șifonierului, ei părăsesc Londra celui de-al doilea război mondial și pătrund în spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia – un regat de basm, cu proporții magice, în care animalele pădurii vorbesc, iar pe dealuri colindă făpturi mitologice.

Dar ținutul Narnia a fost blestemat să sufere o iarnă care nu se mai termină niciodată, sub domnia Vrăjitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutați de conducătorul de drept al Narniei, înțeleptul Leu Aslan, cei patru copii Pevensie își vor descoperi propriile puteri și vor conduce Narnia într-o bătălie spectaculoasă, pentru a elibera acest ținut de sub sclavia glacială a Vrăjitoarei. Apelând la temele nepieritoare ale Binelui și Răului, precum și la puterea familiei, curajului și speranței, chiar și în cele mai sumbre momente, LEUL, VRĂJITOAREA ȘI DULAPUL este o poveste clasică a vremurilor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*