Click (2006)

Genul Filmului: Comedie Dramă Fantastic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

Michael Newman (Adam Sandler) este căsătorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) și are cu ea doi copii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) și Samantha (Tatum McCann). Dar el nu reușește să-i vadă des deoarece lucrează foarte mult la firma sa de arhitectură cu speranța deșartă că șeful lui nerecunoscător (David Hasselhoff) îi va recunoaște într-o zi contribuția neprețuită și îl va face partener.

Odată ce va ajunge pe un drum mai ușor, el va fi capabil să-și îndrepte atenția către soția și copiii săi. Cel puțin acesta este lucrul pe care el și-l spune lui însuși.
După ce a stat o noapte întreagă la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-și poate da seama care dintre telecomenzi va porni televizorul. Michael pornește în căutarea unui dispozitiv universal, cu care să opereze tot echipamentul său electronic. Ajunge în camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) îi oferă un gadget experimental unicat și garantat că-i va schimba viața. Morty nu glumea. Curând Michael este stăpânul domeniului său, pornind fiecare aparat cu numai o apăsare de buton.

Dar dispozitivul are mai multe funcții uimitoare. În mod ciudat poate înăbuși lătratul lui Sundance, câinele familiei – și chiar și mai uimitor, poate să ruleze pe repede înainte o ceartă supărătoare cu soția lui.

Michael este fascinat de noua lui jucărie și în același timp un pic speriat de ea. Decide să-l mai viziteze o dată pe Morty, tipul care i-a vândut dispozitivul misterios. Morty îi spune lui Michael că i-a dat exact ceea ce a cerut – o telecomandă universală care îi permite să-și programeze universul său. Chiar în fața ochilor plini de uimire ai lui Michael, Morty demonstrează caracteristicile avansate și incredibile ale dispozitivului, inclusiv o funcție care îi permite lui Michael să călătorească înainte și înapoi prin viață, la viteze diferite. Foarte curând Michael devine dependent de noua sa putere, care pur și simplu îi permite să-și îndeplinească orice vis.

Dar înainte să-și dea seama, telecomanda îl programează pe el, și nu invers. Și oricât de mult ar încerca, un Michael panicat nu poate opri dispozitivul din a decide care evenimente din viața sa le va experimenta și pe care le va pierde. Și doar atunci este momentul când el începe cu adevărat să aprecieze și să îmbrățișeze viața sa – binele, răul și urâtul din ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*