Synopsis

Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește „Fifty Shades of Grey”.

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul „Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor. Book Club (2018) este o comedie sinceră care arată că viața poate începe din nou la orice vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 Comments

 • atena 4 ani ago

  Excelent film, actori de zile mari si distractie, multumesc mult admin.

 • Babete care fac sex 4 ani ago

  u recomand persoanelor mai tinere de 60 de ani sa se uite la acest film.
  Desii sunt extrem de perseverent in a vedea filmele in intregime,
  ultimele 16 minute nu le-am mai vizionat.
  Acest film ar trebui trecut la categoria filmelor de groaza.
  Are cateva scene in care efectiv iti vine sa vomiti.

 • iulik 3 ani ago

  Actritele sunt foarte simpatice, haioase pentru varsta lor, iar in tinerete au fost niste talente cu premii Oascar (Jane Fonda si Diane Keaton).
  O comedie relaxanta.