Bel Ami (2012)

Genul Filmului: Crimă Dragoste Dramă Istoric Romantic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

O nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustrează periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulența și luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seducție și de inteligența ieșită din comun, George reușește să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.
Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbații, ci soțiile și amantele lor, prin patul lui George se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puțin conștient ascendența.

După multe episoade în care George își seduce și abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toți prietenii săi, numai un gest nebunesc îl mai poate salva de săracie, dar în același timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*