Around the World in 80 Days (2004)

Genul Filmului: Acţiune Aventura Comedie Familie Romantic Western
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Synopsis

Aventuri fabuloase, obstacole hilare si momente de actiune dinamica, intr-o distributie care include vedete internationale – iata cum se contureaza povestea a trei personaje fara prea multa ‘stofa’ de erou, care incearca sa respecte un pariu incredibil, in noul film lansat de Walden Media pentru intreaga familie, “Ocolul Pamantului in 80 de zile”, film in care apare Jackie Chan.

Un excentric inventator londonez, Phileas Fogg a descoperit secretele zborului, ale electricitatii si chiar ale rolelor moderne, cu rotitele aranjate pe o singura linie, dar autoritatile epocii il considera doar un trasnit oarecare. Dorindu-si cu disperare sa fie luat in serios, Fogg face un pariu absolut incredibil cu Lordul Kelvin, directorul Academiei Regale de Stiinta: va face ocolul globului in nu mai mult de 80 de zile ! Impreuna cu valetul sau Passepartout si cu Monique, o pictorita franceza amatoare de senzatii tari, Fogg porneste intr-o cursa nebuneasca in jurul lumii, cu sufletul la gura – o poveste care ii poarta pe eroii nostri prin cele mai exotice locuri ale lumii, pe mare, prin aer si pe uscat. In calatoria lor, ei se confrunta cu multe aventuri si obstacole care mai de care mai spectaculoase. In film, apar in roluri scurte si vedete ca Arnold Schwarzenegger, Kathy Bates si Rob Schneider. Regizorul filmului este Frank Coraci (“The Wedding Singer,” “The Waterboy”).

Aceasta comedie/aventura de la Walden Media, “Ocolul Pamantului in 80 de zile”, ii are in distributie pe Jackie Chan, Steve Coogan, Cécile de France si Jim Broadbent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*